Suplimentele Herbalife Nutrition cu vitamine și minerale

VITAMINE ȘI MINERALE

Vitaminele și mineralele reprezintă micronutrienții cheie necesari pentru o mare parte din reacțiile chimice pe care corpul le desfășoară în fiecare zi. Totuși, corpul nu poate produce toate vitaminele și mineralele de care are nevoie pentru a funcționa la randament maxim. De aceea este atât de importantă o dietă sănătoasă. O dietă echilibrată îți furnizează vitamine și minerale esențiale, dar poate fi dificil să obții toți nutrienții necesari doar din alimentație.

Suplimente cu grasimi sanatoase in bol cu forma de peste

GRĂSIMI SĂNĂTOASE

Organismul tău are nevoie de cantități mici de grăsimi pentru o funcționare corectă – în cantități mici și în cadrul unei diete echilibrate, acizii grași esențiali contribuie la funcția normală a inimii, creierului și la menținerea vederii.

Suplimente bogate in fibre

FIBRE

Fibrele constituie cel mai important element dietetic care ajută la menținerea unei funcții gastrointestinale normale. De aceea, adulților li se recomandă spre consum 25g de fibre zilnic. Pentru a te ajuta să atingi necesarul zilnic de fibre îți punem la dispoziție o gamă bogată de produse cu conținut ridicat de fibre.