Ceai din plante pentru micul dejun ideal Herbalife Nutrition

ÎNCEPE ZIUA CU DREPTUL

Micul dejun ideal Herbalife Nutrition are gust excelent, este plin de nutrienți și necesită puțin timp de preparare. Și știi ce este mai bine de atât?! Poate fi adaptat pentru a ți se potrivi în totalitate. Micul dejun sănătos și echilibrat oferă organismului tău energia de care are nevoie pentru a începe ziua cu brio.

De ce anume are nevoie organismul tău la micul dejun?
Organismul uman este compus din sute de trilioane de celule. Pentru funcţionarea optimă organismul are nevoie de peste 100 de nutrienți diverși, zilnic.

Care sunt cele mai comune alegeri la micul dejun?
Micul dejun este cea mai importantã masã a zilei, însã uneori pur și simplu nu avem suficient timp dimineața pentru a ne pregãti o masã echilibratã din punct de vedere nutrițional.

Ce îți oferă un Mic Dejun echilibrat?
Menținerea unui nivel de energie stabil în timpul zilei. Cu preparare rapidă, delicios și plin de nutrienți esențiali, Micul Dejun Ideal Herbalife constituie o alternativă nutritivă și convenabilă, atunci când ești pe fugă.

Control eficient al greutății

Un mic dejun cu o combinație nutritivă corectă te pregătește pentru ziua ce urmează, punându-ți la dispoziție un fl continuu de energie, spre deosebire de puseurile de scurtă durată pe care ți le oferă alimentele pline de zaharuri. Încearcă micul dejun Herbalife cu aport controlat de calorii, ce conține o combinație echilibrată de proteine, carbohidrați și alte substanțe nutritive importante. 

Pahar de shake de vanilie cu migdale

NUTRIȚIE

Masa ta completă fiind în mișcare: shake-urile noastre proteice Formula 1 conțin ingrediente sută la sută vegane, fără gluten, sunt potrivite pentru vegetarieni și furnizează mai mult de o tremie din doza zilnică recomandată de 25 de vitamine și minerale, per porție. Savurează shake ul Formula 1 disponibil în 4 arome.

Pahare cu ceai din plante

REVIGORARE

Trezește-te cu băutura noastră energizantă și revigorantă din plante, infuzată cu ceai. Savurează această băutură cu cofeină și conținut redus de calorii, caldă sau rece, oricând ai nevoie de o doză de energie.

Bautura Herbal Aloe in pahare

HIDRATARE

Începe-ți ziua cu un pahar de băutură concentrată Herbal Aloe. Această băutură cu conținut redus de calorii este preparată din suc de Aloe Vera și a fost creată pentru a te ajuta să te menții hidratat.