Bol sanatos cu fructe si ovaz

GREUTATE SĂNĂTOASĂ

Simte-te extraordinar, arată bine și adoptă un stil de viață mai bun cu produsele noastre care îți oferă soluții pentru echilibrul greutății. Produsele pentru controlul greutății și pentru pierderea în greutate, sunt bazate pe știință și sunt concepute pentru a te ajuta să îți atingi obiectivele și să beneficiezi de o nutriție echilibrată.

Pahare cu shake Herbalife Nutrition Formula1

MASĂ SĂNĂTOASĂ ȘI DELICIOASĂ

Formula 1 Herbalife Nutrition este un shake desăvârșit, înlocuitor de masă, produs din ingrediente 100% vegane. Furnizează proteine de înaltă calitate plus toți micro și macro nutrienții esențiali  de care corpul tău are nevoie pentru o masă echilibrată. Este potrivit, este o alternativă sănătoasă la un mic dejun bogat în calorii, prânz sau cină. Savurează shake-ul tău Formula 1 disponibil în 4 arome delicioase. 

Gustari proteice Herbalife Nutrition

GUSTĂRI BOGATE ÎN PROTEINE

Gustările noastre bogate în proteine sunt o modalitate perfectă pentru a-ți reduce pofta de mâncare, oferind în același timp aportul necesar de proteine și energie, atât de necesar corpului tău. Fie că îți dorești o gustare pentru atunci când ești pe fugă sau vrei doar să îți potolești pofta de dulce, gama noastră de batoane și gustări te va ajuta să-ți dobândești obiectivele nutriționale fără să te abați de la planul tău alimentar, sănătos și echilibrat.

Doua pahare cu bautura revigoranta Herbal Aloe si gheata

BĂUTURI CU CONȚINUT SCĂZUT DE CALORII

Menține-ți nivelul optim de hidratare fără să te abați de la planul tău de pierdere în greutate, cu gama noastră de băuturi delicioase, răcoritoare și energizante cu un conținut scăzut de calorii. De la ceai cu cafeină până la băutura concentrată Aloe Vera, produsele noastre sunt formulate pentru a susține o dietă echilibrată caloric.