Membru Independent Herbalife Nutrition care lucreaza pe laptop

ÎNCEPE CHIAR AZI PROPRIA AFACERE

Construiește-ți propria afacere cu Herbalife Nutrition – unul dintre liderii vânzărilor directe la nivel global. Începe chiar de azi – beneficiază de succesul nostru dovedit ca lider al industriei și experiența în domeniu, care te va ajuta să pui bazele propriei tale afaceri.

Parte din comunitatea Herbalife Nutrition

FII PROPRIUL TĂU ȘEF

Stabilește-ți singur programul tău de lucru și lucrează de oriunde îți dorești. Atât timp cât este demonstrat că flexibilitatea jobului are un impact uriaș asupra echilibrului dintre viața profesională și cea personală, o oportunitate de afacere ca aceasta, poate fi exact ce ai nevoie. Construiește-ți o echipă și o afacere care se potrivește stilului tău de viață.

Simbolul standard de Aur Herbalife Nutrition

GARANŢIILE STANDARDULUI DE AUR

Garanțiile Standardului de Aur au fost stabilite pentru ca tu să-ți poți atinge scopurile. Acest lucru înseamnă că poți lucra ușor cu noi, suntem transparenți în totalitate și îți putem oferi tot sprijinul nostru pentru ca afacerea ta să crească.

Green Tick

Costuri reduse pentru început: Nu este obligatorie o comandă minimă, iar costul pentru Kitul Membrului Herbalife este redus.

Green Tick

Garanția de a primi banii înapoi: garantăm rambursarea completă, în termen de 90 de zile, a costului pentru Kitul Membrului Herbalife, indiferent de motivul anulării licenței de Membru.

Green Tick

Informații transparente despre oportunitatea de afacere: furnizăm informații clare, exacte și de actualitate potențialilor Membri Herbalife, referitoare la posibile venituri în Declarația de Compensație Medie Brută.

Green Tick

Garanția rambursării: garantăm rambursarea cu 100% a costurilor, precum şi a cheltuielilor de transport catre companie pentru toate produsele achiziționate și nevândute cu 12 luni înainte de renunțarea din orice motiv la licența de Membru.

    

Membrii dintr-un cerc purtând o conversație

INTRĂ ÎN COMUNITATEA NOASTRĂ

Împărtășește aceeași pasiune pentru nutriție personalizată cu milioane de oameni din întreaga lume. Beneficiază de training susținut de lideri, sprijin constant și acces la produsele dezvoltate de oamenii de știință. Produsele noastre nu sunt disponibile în magazine sau în supermarket – acestea sunt disponibile exclusiv prin rețeaua de Membri Independenți Herbalife Nutrition.

Kitul de Membru Herbalife Nutrition

PACHETUL TĂU DE START

Înscrie-te, începe propria afacere și comandă pachetul de start, care îți oferă instrumentele cheie și informațiile necesare pentru a un start promițător.

Green Tick

Geanta de umăr Herbalife Nutrition 

Green Tick

Formula 1: Shake Mix Vanilie

Green Tick

Shaker Herbalife Nutrition 

Green Tick

Lingură de măsurat Herbalife Nutrition 

Green Tick

Broșura de produse Herbalife Nutrition 

Green Tick

Pachetul de bun venit Herbalife Nutrition 

Green Tick

Acces la platformele online și la traininguri

  

Cuplu bine antrenat dupa antrenament

FII FORȚA SCHIMBĂRII

Fii un consultant, un mentor, un prieten. Ajută clienții să scape de vechile obiceiuri greșite, să își imbunătățească nutriția și să trăiască mai activ și mai sănătos. Unicitatea Oportunității de Afacere Herbalife Nutrition este chiar valoarea acordată de către client consultantului și Membrului său. Alătură-te chiar azi comunității noastre și fă chiar tu diferența.

  

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI FRECVENTE

Q: Cât timp trebuie să aloc afacerii?

Tu decizi cât timp și efort vei investi în Oportunitatea de Afacere Herbalife Nutrition. Fie că vrei să dedici 40 sau 4 ore pe săptămână – totul depinde de dorința și interesul tău.

Q: Cât de mult voi câștiga?

Acest lucru depinde de tine… dar întotdeauna să fii privești lucrurile realist. Fie că decizi să lucrezi part time sau full time, numărul de ore lucrate, energia și dedicarea investită în afacerea ta vor influența veniturile obținute. Înainte de a lua o decizie te rugăm să consulți Declarația Herbalife privind câștigurile specifice ale Membrilor.

Q: Care sunt beneficiile?

1. Flexibilitate
Tu ești cel care își stabilește programul de lucru și de unde vei lucra – o oportunitate de afacere care se potrivește stilului tău de viață.

2. Calitate
Îți oferim cele mai bune produse susținute de știință și folosite de milioane de oameni zi de zi.

3. Comunitate
Atunci când te alături Oportunității de Afacere Herbalife Nutrition te alături unei comunități globale – vei primi sfaturi și sprijin și vei deveni o parte din familia Herbalife Nutrition.

4. Recompense
Obții acces gratuit la comunitatea noastră de Membri. Vei găsi aici oferte și promoții, precum și toate cele mai recente materiale de educație și instruire care te ajută să aprofundezi cunoștințele despre produse și nutriție echilibrată.

Q: Cum pot învăța mai multe despre nutriție?

Când devii Membru Independent Herbalife Nutrition vei primi acces la instrumente de educație și training care te vor  ajuta să afli mai multe despre nutriție, wellbeing, tehnici de vânzare și multe altele.

Q: Pot renunța dacă nu îmi place?

Desfășoară afacerea în felul tău, cu costuri minime pentru început – totul face parte din Garanțiile Standardului de Aur. Dacă Oportunitatea de Afacere Herbalife Nutrition nu este pentru tine, poți renunța în primele 12 luni.

Q: De ce aș alege Oportunitatea de Afacere Herbalife Nutrition?

Afli mai multe

Obții acces la  hub-ul de informații și evenimente exclusive pentru educație și training despre produse și nutriție.

Obții mai multe

Adaptezi munca stilului tău de viață, îi ajuți pe ceilalți și faci ceea ce iubești. Te vei bucura de oportunități de venituri suplimentare sau principale, alături de unul dintre liderii brandurilor de vânzări directe.

Q: Cum încep?

1. Completează formularul online.

2. Un Membru Independent Herbalife Nutrition te va contacta.

3. Completează și semnează contractul online.

4. Felicitări! Acum ești un Membru Independent Herbalife Nutrition– ți se va atribui un ID de Membru.