Prețurile Herbalife Nutrition

În Herbalife apreciem relația dintre Membrii noştri şi clienții lor. De aceea recomandăm întotdeauna clienților să beneficieze de cunoștințele, susținerea și încurajarea Membrilor care îi consiliază. Această relație este motivul pentru care listele de prețuri nu sunt publicate on-line. Membrul va oferi prețuri competitive la produsele pe care le-ai ales.

Produsele Herbalife nu se vând în magazine, astfel încât fiecare dintre clienții noștri beneficiază de servicii personalizate din partea unui Membru Independent Herbalife. Devenind client, vei fi ghidat în funcţie de necesităţile tale individuale.

Fiecare persoană este diferită şi stim că Herbalife îţi poate oferi mai mult, dacă vei dezvolta un program personalizat. Prin comunicarea nevoilor tale individuale cu un expert, suntem siguri că vei face cea mai bună alegere în ceea ce privește sănătatea și obiectivele tale wellness.

Contactează un Membru

Completează formularul online. Un Membru Independent Herbalife Nutrition te va contacta și împreună veți începe călătoria spre cea mai bună versiune a ta.