Produsele Herbalife pot provoca insuficiență renală?

Cantități de proteine, potasiu și fosfor pentru Formula 1 Shake mix nutritiv

Nu, produsele Herbalife nu provoacă insuficiență renală. Toate produsele Herbalife sunt complet sigure pentru consum, dar dacă nu sunteți sigur cu privire la cerințele nutriționale specifice pentru corpul dumneavoastră, contactați un medic înainte de a le consuma. La fel ca majoritatea companiilor de nutriție, folosim ingrediente precum proteine, cofeină, potasiu, fosfor și altele , întotdeauna în cantități bazate pe %CR: Consumul de referință pentru o persoană sănătoasă. Produsele Herbalife conțin ingrediente care provin din surse naturale, iar nutrienții pe care îi folosim sunt vitali pentru menținerea unei alimentații echilibrate.

Cu toate acestea, recomandăm ca persoanele cu insuficiență renală sau cu boală cronică de rinichi să-și consulte întotdeauna medicul curant, înainte de a face orice modificare în dieta lor. Insuficiența renală poate fi cauzată de aportul extrem de proteine, dozele mari de cofeină și intoleranța la anumite alimente.

 

Este în regulă să consum produsele Herbalife dacă am o afecțiune cronică a rinichilor?

Dacă nu sunteți sigur de cerințele nutriționale specifice pentru corpul dumneavoastră, contactați medicul pentru a vă oferi sfaturi suplimentare.

 

Proteine

Toate produsele noastre bogate în proteine ​​sunt formulate pentru a contribui la menținerea și creșterea masei musculare și la menținerea sănătății sistemului osos. Shake-ul nostru Formula 1, oferă 18 grame de proteine ​​și conține 25 de vitamine și minerale (pe baza %CR: Consum de referință pentru o persoană sănătoasă), inclusiv vitamina D care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar. 

 

Potasiu și Fosfor

În shake-ul nostru Formula 1 cu aromă de cremă de vanilie, există 342mg de fosfor și 682mg de potasiu la 250 ml de produs preparat (când este preparat cu o băutură din soia, conform instrucțiunilor de pe etichetele produsului).

În comparație, Formula 1 Shake Mix Nutritiv cu aromă de fructe de pădure conține 466mg de fosfor și 768mg de potasiu la 250 ml de produs preparat (când este preparat cu o băutură din soia, conform instrucțiunilor de pe etichetele produsului).

Persoanele cu boli renale care urmează diete cu restricții de potasiu trebuie de obicei să-și mențină aportul de potasiu sub 2.000 mg pe zi – așa cum este recomandat de The Kidney Dietitian. De asemenea, se recomandă ca persoanele cu boli renale (care nu fac dializă) să consume între 800-1000mg de fosfor pe zi.

După cum se arată mai sus, aromele noastre de shake Formula 1 au niveluri diferite de ingrediente, acest lucru fiind datorat variației noastre în arome. Este important să verificați întotdeauna etichetele înainte de a consuma produsele, pentru a vă asigura că obțineți niveluri exacte ale vitaminelor și mineralelor.

 

Cofeină

Porțiile individuale ale unor produse Herbalife conțin mai puțină cofeină decât o ceașcă medie de cafea. O ceașcă de cafea conține aproximativ 85mg până la 100mg de cofeină. Produsele Herbalife cu cofeină: Ceaiul pe bază de plante, cu aproximativ 85mg per porție.

  1. REGULAMENTUL (UE) NR. 432/2012 AL COMISIEI din 16 mai 2012 de stabilire a unei liste de mențiuni de sănătate permise pe alimente, altele decât cele care se referă la reducerea riscului de îmbolnăvire și la dezvoltarea și sănătatea copiilor.

 

Sursa conținutului: https://www.herbalife.co.uk/faq/can-herbalife-products-cause-kidney-failure/.