Herbalife e o înșelătorie?

Garanțiile privind Standardele de aur Herbalife Nutrition

Nu, Herbalife nu este o înșelătorie. Herbalife este o corporație globală de vânzări directe, care dezvoltă și vinde produse de nutriție și suplimente alimentare. 

Fondată în 1983, Herbalife a devenit Marca nr. 1 în lume în categoria nutriție și stil de viață activ și una dintre cele mai mari companii de nutriție.  Le oferim consumatorilor noștri din întreaga lume o nutriție de calitate, prin intermediul unei rețele de membri independenți. 

Oportunitatea de afacere Herbalife are la bază angajamentul nostru față de standarde de înaltă calitate și transparență.  Cu un cost mic de început și garanția returnării banilor în 90 de zile, Herbalife oferă siguranță tuturor celor care își doresc să devină membri independenți. 

Oportunitatea de afacere Herbalife implică multă muncă.  Nu există scurtături către îmbogățire, iar succesul nu este garantat.  

Herbalife își sprijină membrii independenți cu materiale de marketing și social media, inclusiv cu tehnici de vânzări.  Compania are peste 40 de ani de experiență în industria nutriției și continuă să fie alegerea nr.1 când vine vorba de controlul greutății și stare de bine.

 

De ce Herbalife nu este o înșelătorie?

Herbalife își desfășoară activitatea în  peste 90 de țări din întreaga lume, respectând cu strictețe toate legile și reglementările locale, regionale și mondiale.  Garanția privind Standardul de Aur Herbalife reprezintă un set de politici create pentru a-i proteja pe toți membrii noștri independenți și pe toți clienții noștri.   

 

Consultați mai jos Garanția privind Standardul de Aur:

  1. Costuri mici de pornire: Taxa de înscriere ca membru independent este mică, și nu sunt cerințe minime de achiziție.  În plus, nu ne încurajăm deloc noii membri independenți să cumpere produse în cantități mari.
  2. Fără costuri suplimentare: Nu există nicio cerință privind achiziția unor instrumente suplimentare de afacere sau vânzări pentru a avea succes ca Membru Herbalife.  
  3. Garanția returnării banilor în 90 de zile: toți membrii independenți au dreptul la restituirea integrală a costului pentru Kitul Membrului Herbalife în termen de 90 de zile, dacă se anulează statutul de Membru, indiferent de motiv.  Vom returna chiar și costurile de transport.
  4. Garanția returnării banilor în 12 luni: Există o garanție de 100% pentru returnarea tuturor produselor nedeschise.  Adică membrii independenți au la dispoziție un an întreg pentru a returna toate produsele nevândute și nedeschise, achiziționate în ultimele 12 luni.
  5. Educație și training: Definim clar beneficiile fiecărui produs și metoda corespunzătoare de utilizare a acestuia pe eticheta produselor - vrem să fim siguri că se folosesc produsele corect, în modul corespunzător, pentru a avea rezultate realiste.   
  6. Transparență și onestitate: Oferim așteptări realiste și informații exacte cu privire la oportunitatea de afacere, posibilele câștiguri și efortul necesar pentru a avea succes la toate nivelurile.  
  7. Acord reciproc: Îi cerem fiecărui nou membru independent să confirme în scris că a luat la cunoștință aceste Garanții privind Standardul de Aur, înainte de a-i fi acceptate Cererea de membru și Acordul.  

 

Sursa conținutului: https://www.herbalife.co.uk/faq/is-herbalife-a-scam/.