Despre Herbalife Nutrition

Herbalife Nutrition este o companie globală de nutriție care are misiunea de a îmbunătăți obiceiurile alimentare din întreaga lume prin intermediul produselor cu gust uimitor, susținute de știință, care ajută oamenii să obțină nutriția echilibrată. Fie că este vorba despre shake-urile noastre înlocuitoare de masă, ceaiurile, băuturile cu aloe, produsele pentru nutriție sportivă sau cele pentru îngrijirea corpului, răspundem unei varietăți de nevoi pentru consumatorii nostri, din peste 90 de țări. Suntem listați la New York Stock Exchange iar în 2019, am avut vânzări nete de US$4.9 bilioane.

Cultura și oamenii noștri

Avem aproximativ 8,500 de angajați peste tot în lume, 300 de oameni de știință, din care 50 sunt PHD. Suntem o organizație dinamică ce evoluează rapid și care își încurajează angajații și Membrii să se ghideze după principiul nostru de a ‘construi mai bine’ fiind mereu inovativi, dezvoltând noi metode de a lucra și îmbunătățindu-le pe cele existente. 

Herbalife Nutrition în comunitate

Ne-am angajat să ajutăm la eliminarea foametei și a malnutriției mondiale prin programul nostru Nutriție pentru Zero Foamete și vom investi 2 milioane USD în următorii trei ani pentru a ajuta la abordarea acestor probleme urgente, sprijinind ONG-urile și organizațiile caritabile din întreaga lume, donând produsele noastre, oferind nutriție, educație și voluntariat. Aceasta include munca pe care am depus-o în ultimii 25 de ani prin intermediul organizației noastre, Herbalife Nutrition Foundation și 140 de parteneri din comunitatea noastră. In 2019, am donat 3,2 milioane USD pentru a promova o nutriție bună și un stil de viață activ și am sprijinit peste 90.000 de copii din 50 de țări.