Comunitatea Herbalife Nutrition

CINE SUNTEM

Lider gobal pentru înlocuitori de masă, suplimente nutriționale și produse pentru îngrijirea personală. Zilnic, peste 4 milioane de shake-uri Herbalife Nutrition sunt consumate în întreaga lume.

herbalife nutrition-distributører leser etiketten på en Formula 1-shake

CUM FUNCȚIONĂM

Ajungem la clienții noștri prin rețeaua de Membru.

Experiența personală pe care o oferă Membrii noștri Independenți este foarte importantă pentru misiunea noastră. Pe lângă produse, este vorba despre motivația și sprijinul personalizat oferit clienților care le oferă acestora încrederea pentru o schimbare în bine.

Tocmai de aceea o numim diferența făcută de Membri.

  

Green Tick

De ce?
Să facem lumea mai
sănătoasă și mai fericită

Green Tick

Prin ce?
Prin rezultate care inspiră
pentru o viață mai bună.

Green Tick

Cum?
Prin intermediul
Membrilor noștri,
care fac Diferența

Green Tick

Valorile noastre
Întotdeauna facem ceea ce este corect.
Lucrăm împreună.
Construim mai bine.

  

Reteaua de Membri Herbalife Nutrition

UNDE NE AFLĂM

Fondată în 1980, Herbalife Nutrition operează în peste  90 de țări cu peste 8,000 de angajați la nivel global.

Simbol tari de pe intreg globul

Țări de pe întreg globul

Simbol istoria Herbalife Nutrition

Fondată în Los Angeles

Simbol angajați la nivel global

Angajați la nivel global

  

De ce sa alegi produsele noastre

DE CE PRODUSELE NOASTRE

Institutul Herbalife Nutrition, unde își desfășoară activitatea experți de top din întreaga lume, are misiunea de a promova excelența în domeniul nutriției prin cercetarea clinică și educația în întreaga lume.

Unitatile de productie Herbalife Nutrition

Unitățile noastre de producție beneficiază de cele mai noi tehnologii și se regăsesc printre cele mai avansate din lume. Toate laboratoarele noastre din lume sunt certificate ISO 17025. 

SPONSORIZĂRILE NOASTRE

Sponsorizăm peste 190 de evenimente sportive, echipe și sportivi din întreaga lume, incluzând aici peste 70 de sportivi de performanță și echipe sportive din Europa. Printre echipele sponsorizate de Herbalife Nutrition și sportivi se numără: renumitul jucător de fotbal Cristiano Ronaldo, Clubul de fotbal din SUA LA Galaxy și echipa de footbal feminin a Spaniei Premier Division Atlético Madrid.

Banner Maraton Chisinau

ÎN REPUBLICA MOLDOVA

Suntem onorați să fim parteneri titulari ai distanței de 5 km la unul dintre cele mai mari evenimente sportive din Republica Moldova. Sănătatea, mișcarea și echilibrul sunt elementele de bază ale competiției, care au determinat compania Herbalife Nutrition să susțină participanții.

Marca Anului

Brandul Herbalife Nutrition este deținătorul premiului mare, trofeul "Mercuriul de Aur", în cadrul concursului "Marca Comercială a Anului 2020", nominalizarea INTER, la categoria "Produse și servicii de sănătate și frumusețe".

Și pentru că la baza procesului de creare a produselor Herbalife Nutrition, sunt cele mai înalte standarde și certificări; în acest an, Herbalife Nutrition Moldova, a obținut al 2-lea an consecutiv, premiul suprem "ZEIȚA CALITĂȚII" în cadrul concursului "Premiul pentru realizări în domeniul calității". 

Aceste distincții vin să confirme angajamentul pe termen lung pe care Herbalife Nutrition și l-a asumat de la deschiderea reprezentanței în Republica Moldova, iar grija față de angajați, membri Herbalife Nutrition, consumatori și comunitate, rămâne a fi o prioritate.

Concursul “Marca Comercială a Anului” a fost organizată de către Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, în parteneriat cu Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală AGEPI.